Barcelona-spillere overrasket over udtalelser fra Joan Laporta

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Der er flere spillere, der er overraskede over udtalelserne fra FC Barcelona-præsident Joan Laporta.

Tidligere på ugen udtalte FC Barcelona-præsident Joan Laporta sig til Mundo Deportivo. I denne forbindelse sagde han, at den catalanske klub stadig er med i kampen om at vinde La Liga.

“Xavi har sagt, at det er svært at vinde ligaen? Jeg er altid enig med Xavi. Jeg vil tilføje, at modstanderne vil gøre det meget svært, men vi kan vinde ligaen. Jeg er overbevist om, at Barcelona vil nå langt og vil være favoritter til at vinde ligaen til sidst,” sagde han.

Her er det værd at nævne, at Barcelona i skrivende stund er nummer tre i La Liga. De har otte point op til Girona, der ligger helt i front, mens de har syv point op til Real Madrid på 2.-pladsen.

På trods af dette, så har Laporta gjort det klart, at han har tillid til deres vinderchancer. Hvis det skal blive en realitet, er Xavi og co. dog nødt til at hæve niveauet.

Ifølge spanske SPORT har Laportas udtalelser også overrasket flere spillere i klubben. I omklædningsrummet mener de, at det er et problem, at der er så stor forskel mellem de høje forventninger og den fodboldmæssige virkelighed.

Både spillere og trænerstab ved, at det hele afhænger af dem. De ved også, at de er nødt til at gøre det bedre, end de har gjort i denne sæson. Ellers vil det ikke være muligt at vinde titler.

De mener dog ikke, at det er en fordel, at der konstant bliver lagt pres på dem. Netop derfor er de blevet meget overraskede over, hvordan klubbens præsident har valgt at udtale sig offentligt.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024