Barcelona kan glemme det: ‘Vi har ikke råd til Mbappé eller Haaland’

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Der er stor tvivl om, hvad fremtiden kommer til at byde på for Kylian Mbappé. Det står dog klart, at han ikke havner i FC Barcelona.

Til sommer står Kylian Mbappé uden kontrakt. Det betyder, at han frit kan forlade Paris Saint-Germain. Det betyder også, at han er i sin gode ret til at forhandle med andre klubber om et skifte.

Han er allerede blevet kædet sammen med flere klubber, men Real Madrid og Liverpool siges at være de mest sandsynlige destinationer. Angiveligt skulle førstnævnte allerede have givet ham et tilbud med et krav om at svare i midten af januar.

Tidligere har han været sat i forbindelse med FC Barcelona, men det bliver ikke en realitet. Klubbens cheftræner Xavi Hernandez har slået fast, at de ikke har råd til at hente ham.

Det udtaler han i forbindelse med et spørgsmål om, hvorvidt de helst vil hente Erling Haaland eller Mbappé. Det ønsker han ikke at svare på, da den catalanske klub ikke befinder sig i en situation, hvor de har råd til nogen af dem.

“Vi er desværre ikke i den privilegerede situation på det økonomiske plan, at vi kan tale om dem,” siger Xavi ifølge GOAL.

“Jeg er nødt til at spille godt og vinde titler med dem, der er der. Det bliver svært, det sagde jeg allerede i preseason. Vi har brug for stabilitet og sammenhold, men der er fem måneder tilbage at konkurrere i.”

Mbappé lander derfor næppe i Barcelona, men det betyder ikke, at La Liga er udelukket som destination. Som sagt har Real Madrid efter sigende allerede givet ham et tilbud.

Han har før været tæt på et skifte til den spanske storklub, men det er endnu ikke blevet til noget. Derfor er det store spørgsmål om det sker til sommer.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024