Barcelona kæmper med tre Premier League-klubber om Bayern München-profil

Foto: Michael Steele/Getty Images

FC Barcelona har forhåbninger om at styrke truppen næste år. Samtidig skal de være varsomme med ikke at bruge for mange penge.

De er fortsat hæmmede af den økonomiske situation i FC Barcelona. Derfor kan det blive vanskeligt for Xavi og co. at foretage større indkøb i år.

Det ændrer dog ikke på, at de ønsker at styrke truppen. Derfor er de nødt til at holde øje med spillere, der kan hentes billigt eller på en fri transfer.

Men de ønsker også at hente store profiler til truppen, som kan gøre en forskel. Ifølge den spanske avis AS har dette fået dem til at kigge i retning af Bayern München. Her skulle de især have et godt øje til den 28-årige Joshua Kimmich, der har tilbragt hele sin karriere i tysk fodbold.

Dette kan potentielt ændre sig i næste sæson, da han er landet på radaren i fire storklubber. Det betyder, at Barcelona skal formå at afværge interesse fra en række andre klubber, hvis han skal hentes til Spotify Camp Nou.

AS melder, at han også er på radaren i Manchester City, Manchester United og Liverpool. Derfor kan et skifte til Premier League også være en del af fremtiden for Kimmich.

Hans nuværende kontrakt med Bayern München udløber i sommeren 2025. Derfor kan de blive nødt til at sælge ham til sommer, hvis de vil undgå at miste ham på en fri transfer næste år.

Ifølge Transfermarkt bliver det dog ikke billigt for Barcelona at hente Kimmich, der blev hentet til München i 2015 fra Stuttgart. Han har nemlig en estimeret markedsværdi på 75 millioner euro, svarende til omkring 560 millioner kroner.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024