Barcelona forhandler med 16-årigt vidunderbarn om potentielt skifte

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

FC Barcelona har holdt forhandlinger med agenten for et 16-årigt brasiliansk stortalent, der kædes sammen med flere klubber.

FC Barcelona arbejder allerede på at sende flere spillere væk fra klubben, fordi de vil hente yngre talenter. I denne forbindelse har de et godt øje til Estevao Willian, der er blandt deres transfermål

Den kun 16-årige Palmeiras-stjerne har tiltrukket sig en del opmærksomhed på det seneste. Derfor forventes det, at han snart skifter til europæisk fodbold.

Ifølge den spanske journalist Adrian Sanchez har Estevaos agent været i Barcelona i denne uge. Her har han forhandlet med klubben om et potentielt skifte til den catalanske klub.

Efter sigende skulle den unge spiller selv være meget ivrig efter at skifte til den spanske klub. Dette har han allerede besluttet sig for, selvom der også er stor interesse fra andre klubber i Europa.

Derfor er hans agent klar til at sætte gang i forhandlingerne, så et sådant skifte kan blive en realitet. Sportsdirektør Deco siges at spille en vigtig rolle i denne proces, ligesom han var vigtig for Barcelonas aftale om at hente Vitor Roque fra Athletico Paranaense.

Decos opgave vil være at få en aftale på plads med både Palmeiras og Estevaos agent, så den talentfulde kantspiller kan blive Barcelona-spiller.

Det kan dog blive svært for Barcelona, der stadig er presset på økonomien. Efter sigende har den brasilianske klub et krav om, at Estevaos frikøbsklausul på omkring 450 millioner kroner bliver betalt.

Ligeledes er der også interesse fra både PSG, Chelsea, Manchester City og Manchester United. Dette kan også være medvirkende til, at det bliver vanskeligt at få en aftale i stand. Talentets egen lyst til at skifte til Barcelona er dog en klar fordel.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024