Barcelona arbejder på en låneaftale i januar: Kan trække i finansielt håndtag

Foto: Alex Caparros/Getty Images

FC Barcelona arbejder hårdt på at få en lejeaftale på plads i januar. Deres økonomiske situation kan dog gøre det svært.

FC Barcelona har hentet Vitor Roque i januar, men det forventes ikke, at der vil være den store transferaktivitet foruden dette. Det skyldes, at den finansielle situation i klubben ikke tillader andet.

Alligevel har den catalanske klub et ønske om at styrke deres trup. De ønsker som minimum at hente yderligere en spiller i dette transfervindue.

De skulle især have et ønske om at hente en ny midtbanespiller, og har i denne forbindelse et godt øje til Aleix Garcia. Ifølge SPORT vil sportsdirektør Deco se på mulighederne for at hente en anden spiller.

Hvis de skal have succes med at hente en ny spiller, er de dog afhængige af salget af Barca Studios. De havde egentlig en aftale med Libero Football Fund, men de har ikke betalt, hvad de skylder klubben.

Klubben er derfor i forhandlinger med to andre investeringsfonde, som er villige til at købe 49% af Barca Studios. Dette kan skabe en indkomst, der gør, at Barcelona kan hente en ny spiller i dette transfervindue.

Barcelona foretrækker at hente en spiller på en lejeaftale, der løber resten af denne sæson. For at kunne gøre dette, er de dog nødt til at sælge minimum 49% af Barca Studios.

Ifølge BarcaUniversal har den spanske klub ikke planer om at sælge ud af truppen. Derfor er der ikke forventninger om, at de vil forsøge at skille sig af med spillere, for at gøre plads til nye. Heller ikke selvom der har været en del rygter om netop dette.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024