Atletico Madrid-profil udsat for røveri: Familien blev truet med pistol

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Lørdag aften var Atletico Madrid-profilen Angel Correa ude for en forfærdelig oplevelse.

I de seneste år har der været flere historier om professionelle fodboldspillere, der har været udsat for røveri eller indbrud.

I mange tilfælde er det foregået, mens den pågældende spiller har spillet kamp. Dermed har indbrudstyvene været sikre på, at spilleren ikke befandt sig i hjemmet.

Desværre er det ikke i alle tilfælde, at de har fundet en tom bolig. Det har resulteret i nogle forfærdelige situationer for både spillere og deres familiemedlemmer.

Netop dette var også tilfældet for Atletico Madrid-spilleren Angel Correa og hans familie, der ifølge det spanske medie Cope var udsat for et hjemmerøveri lørdag aften.

Det spanske medie skriver, at både han og hans familie blevet truet med en pistol. Her fik de besked på at udlevere både smykker og kontanter, inden gerningsmændene stak af fra stedet.

Derefter sørgede Correa naturligvis for hurtigt at melde røveriet til politiet. Kort tid efter dukkede de op ved hjemmet, hvor de brugte tid på at indsamle beviser til sagen.

Cope skriver, at der ikke er nogen, der kom til skade under røveriet. Det laver dog ikke om på, at det naturligvis har været en forfærdelig oplevelse for den 28-årige fodboldspiller og hans familie.

Correa har været en del af Atletico Madrid i mange år, og har spillet hele 397 kampe for den spanske klub. Han var senest i aktion, da de tørnede sammen med Real Madrid i semifinalen i den spanske Super Cup.

På det seneste har der været meldinger om, at han kan være på vej til Saudi-Arabien. Angiveligt skulle der være interesse fra Al Ittihad.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024