Aston Villa får accepteret bud på 78 millioner for første januarindkøb

Foto: Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images

Aston Villa har fået accepteret et bud på 78 millioner kroner, og har dermed foretaget deres første indkøb i januar.

Der er allerede fuld gang i transfervinduet, selvom det næsten lige er åbnet. En af de klubber, der har foretaget deres første indkøb allerede, er Aston Villa.

Ifølge Tuttomercatoweb har de været på indkøb i Hellas Verona, hvor de har købt Cyril Ngonge. Ham har de været nødt til at betale 9 millioner pund, svarende til cirka 78 millioner kroner, for at få fingrene i.

Det italienske medie mener at vide, at buddet er blevet accepteret. Derfor er det kun de sidste detaljer, der mangler at komme på plads, inden Ngonge kan tilslutte sig Aston Villa.

Han har været en stor profil for Hellas Verona i denne sæson, hvor han har scoret fem mål i 17 kampe. På trods af hans indsats, er den italienske klub alligevel nedrykningstruet.

Selvom buddet fra Aston Villa er blevet accepteret, skulle Ngonge faktisk være meget interesseret i at blive i Serie A. Her er han angiveligt også på radaren i Fiorentina, hvilket skulle tiltale ham mere.

Den belgiske spiller blev hentet til Verona fra Groningen for kun et år siden. Bliver han solgt for 78 millioner kroner, vil det være en god forretning for Verona, da de ikke selv betalte for ham.

At han skulle foretrække at blive i Serie A gør dog ikke Aston Villa til en mindre attraktiv destination. Unai Emery og co. er i denne sæson med helt i toppen af Premier League, hvorfor de har en chance for at spille Champions League i næste sæson.

Ngonge er kendt for sin store alsidighed, ligesom den 23-årige har et stort udviklingspotentiale. Og Emery har tidligere bevist, at han evner at tage unge spillere til nye højder.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024