Arsenal kalder dansker hjem: ‘Det har været svært for os’

Foto: Craig Foy/SNS Group via Getty Images

Arsenal har truffet en stor beslutning om at kalde den 20-årige dansker hjem fra et succesfuldt lejeophold i Motherwell.

De kommer ikke til at have mere glæde af Mika Biereth i Motherwell. Det skyldes, at Arsenal har valgt at kalde ham hjem fra et lejeophold, der ellers har været en stor succes.

Det bekræfter Stuart Kettlewell, der er træner i den skotske klub. Han lægger ikke skjul på, at han ikke ligefrem er glad for at skulle sige farvel til Biereth.

Derimod siger han, at det har været ‘svært’ for den skotske klub at skulle sige farvel. Samtidig siger han også, at de ikke havde regnet med at skulle sige farvel til ham før tid.

“Mika er blevet tilbagekaldt. Det har været svært for os i løbet af de sidste 24 timer,” siger træneren ifølge BBC, og fortsætter:

“Det er en kæmpe skuffelse, og det var en lille smule uventet. Samtalen gik på, at Mika ville blive her indtil slutningen af sæsonen i sidste uge, medmindre der kom noget stort på bordet for Arsenal, som de ikke kunne afvise.”

“De mener, at der er en mulighed for at sende ham til en anden klub, der tager ham skridtet videre end der, hvor vi er lige nu.”

Det betyder også, at han ikke er blevet kaldt hjem, fordi han skal tørne ud for Arsenal. Derimod tyder det på, at en større klub har vist interesse i at leje Biereth resten af sæsonen.

Ifølge bold.dk er der rygter om, at han kan være på vej til Sheffield Wednesday. Der er dog ikke blevet meldt noget officielt ud i dette henseende.

Det har været en fin succes for Biereth at spille i den bedste skotske række. Her bidrog han med seks mål og fire oplæg i 14 kampe for Motherwell.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024