Arda Güler sender advarsel til Barcelona og Osasuna: ‘Det gør ingen forskel’

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Real Madrid-stjernen Arda Güler er kommet med en klar besked til FC Barcelona og Osasuna.

Onsdag aften var Real Madrid i aktion mod Atletico Madrid i den spanske Super Cup. Det endte med en sejr, hvorfor de har sikret sig en plads i finalen, hvor de skal møde enten FC Barcelona eller Osasuna.

I denne forbindelse har Real Madrid-stjerne Arda Güler sendt en klar besked til de to hold. For dem betyder det nemlig intet, om det er det ene eller andet hold, der står overfor dem i finalen.

Carlo Ancelottis tropper spillede en rigtig flot kamp, der endte med en sejr på 5-3. Derfor var både træner og spillere naturligvis i godt humør, da de forlod banen, selvom de endnu ikke kender til deres modstander i finalen.

Den anden semifinale bliver først spillet torsdag aften, hvor FC Barcelona og Osasuna tørner sammen i Riyadh i Saudi-Arabien.

Da Arda Güler udtalte sig til Tivibu Spor efter kampen, blev han spurgt om, hvilket af de to hold, som han helst ville spille mod. Det havde han et klart svar på, men svaret var næppe, hvad de fleste havde regnet med.

Den unge tyrker blev sendt på banen fra bænken, og virkede efter kampen ikke specielt berørt af, hvorvidt det bliver det ene eller det andet hold. For ham er det ‘ligegyldigt’, hvem de skal spille mod.

“Barca eller Osasuna i Super Cup-finalen? Det her er Real Madrid. Hvem der end er modstanderen, er lige meget. Vi spiller for at vinde,” lød svaret fra Arda Güler.

Den 18-årige Arda Güler har i denne sæson kun fået spilletid i to kampe, da han har haft skadesproblemer. Han har ikke scoret eller lagt op til mål.

Han blev i sommer hentet i tyrkiske Fenerbahce for 20 millioner euro, svarende til cirka 150 millioner kroner. Han anses for at være et af de største talenter i europæisk fodbold.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024