Albert Grønbæk får kæmpe lønstigning i Bodø/Glimt

Foto: Ahmad Mora/DeFodi Images via Getty Images

Albert Grønbæk har skrevet under på en ny kontrakt med norske Bodø/Glimt. I denne forbindelse har han sikret sig en stor lønforhøjelse.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Albert Grønbæk har gjort sig positivt bemærket i Norge. Sidste sæson var en rigtig god én af slagsen for ham.

Her var han med til at vinde Eliteserien med Bodø/Glimt. Ikke nok med det, så var han også en af de helt store profiler for klubben. Og netop dette har nu medført, at han har sat sin underskrift på en ny kontrakt.

Den tidligere AGF-spiller var i sidste sæson ansvarlig for ni mål og otte oplæg. Det har de været rigtig glade for i Bodø/Glimt, som nu har fået ham til at forlænge sit ophold med et år. Det skriver B.T.

Det kan derfor tyde på, at han ikke har planer om at sige farvel til den norske klub i nærmeste fremtid. Den 22-årige dansker har nu kontrakt helt frem til sommeren 2028.

Desuden kan han ifølge B.T også glæde sig over at have fået en markant lønforhøjelse. I forbindelse med den nye kontrakt er han nu blevet en af de mest løntunge spillere i hele klubben.

På det seneste har der ellers været en del meldinger om, at han kunne være på vej væk fra Bodø/Glimt. Blandt andet skrev flere medier, at der var stor interesse for ham i MLS.

Den norske klub har dog ikke planer om at sælge ham i januar. Han spiller en vigtig rolle i deres plan om, at de skal kvalificere sig til Champions League. I stedet vil de sælge ham til sommer, hvor de håber på at kunne få en stor sum for ham.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024