Al-Hilal-træner stikker til Neymar: ‘Han har mere passion for andre ting’

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Al-Hilal-træner Jorge Jesus er kommet med en stikpille til Neymar, som i sommer forlod Paris til fordel for Saudi-Arabien.

Neymar blev i sommer solgt til Al-Hilal i Saudi-Arabien for 90 millioner euro, svarende til cirka 670 millioner kroner. I denne forbindelse har han sikret sig en meget lukrativ aftale med klubben.

Han bliver betalt intet mindre end 150 millioner euro om året, hvilket svarer til 1,1 milliarder kroner. Ifølge BBC Sport er det en seksdobling af det beløb, som han tjente i PSG.

Men hidtil er det ikke meget, de har set til ham i Mellemøsten, da han pådrog sig en skade under en kamp for Brasiliens landshold i oktober. Denne skade betyder, at han først vil være klar til at spille igen i august i år.

Jorge Jesus har derfor heller ikke haft meget glæde af Neymar. Til gengæld har han fået et indtryk af, at den brasilianske stjerne ikke ser fodbold som det vigtigste i sit liv.

“Cristiano Ronaldo har mere passion for fodbold, og det er derfor, han har det som en prioritet. Neymar har mere passion for andre ting og sætter de andre ting, som er hans privatliv, først,” sagde Jesus ifølge AS.

“Men som spiller er han fabelagtig. Og som mand var jeg sammen med ham i halvanden måned. Han overraskede mig positivt i alt.”

Jesus føler ikke, han har været heldig med sit skifte til Saudi-Arabien. Og her spiller det faktum, at Neymar er blevet skadet, ind.

“Hvorfor? For jeg havde aldrig arbejdet med Neymar. Vi arbejdede i halvanden måned. Ikke mere. Det er noget ud over det sædvanlige.”

“Og så mistede vi kvalitet – i hvert fald offensivt. Han er en nem fyr at lede. Han er en meget sød og forstående dreng.”

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024