AGF afviser bud på Mikael Anderson fra Serie A-klub

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det kunne have sendt en stor pose penge i klubkassen i AGF, men den danske klub har afvist buddet.

AGF har efterhånden gjort det meget klart, at de ikke er åbne for et salg. I dette transfervindue har de modtaget flere bud på Mikael Anderson, men de har valgt at afvise dem alle.

Ifølge bold.dk er det senest Serie A-klubben Lecce, der har forsøgt at hente ham. Heller ikke de har haft succes med det, selvom de var villige til at betale 15 millioner kroner for ham.

Den italienske klub tilbød også at inkludere en række bonusser i aftalen, som kunne øge prisen på sigt. Desuden ville de også give AGF en procentdel af et eventuelt fremtidigt salg.

Det er dog ikke været nok til at få AGF til at ændre mening i forhold til salget af Anderson. Derfor er der intet, der tyder på, at han forlader den danske klub i dette transfervindue.

Hvis man skal give slip på Anderson, vil det derfor kræve, at en klub dukker op med et større bud. Hans nuværende kontrakt med Superliga-klubben løber frem til sommeren 2026.

Selvom Lecce skulle være den klub, der er kommet med det største bud, har de ikke været ene om interessen. Derimod har flere klubber vist interesse for at hente ham i slutningen af dette transfervindue.

Ifølge bold.dk forsøgte den belgiske klub Kortrijk også at hente ham. De siges også at have budt i omegnen af 15 millioner kroner, hvilket ligeledes er blevet afvist af AGF.

Den 25-årige Anderson har været en tur i FC Midtjylland, men er vendt tilbage til AGF. Efter dette skifte retur, er det blevet til 69 kampe og 12 mål.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024