AaB bekræfter salg til Torino: Prisen er helt ved siden af

Foto: Hector Vivas - FIFA/FIFA via Getty Images

AaB bekræfter, at de har solgt den unge spiller til Torino. Til gengæld afviser de, at der skulle være hold i en oplyst pris.

AaB har taget afsked med en af deres unge talenter. De har nemlig solgt den kun 17-årige profil Adam Rasheed til Torino.

Nyheden blev første gang bragt af mediet Toro News fredag, men er nu blevet bekræftet af Ole Jan Kappmeier, der er sportsdirektør i AaB.

Selvom han kan bekræfte, at de har solgt den unge spiller, er der noget andet, han ikke kan bekræfte. Det skyldes, at den oplyste pris slet ikke er korrekt.

“Jeg kan bekræfte, at vi har solgt Adam til Torino, men det er en normal ungdomstransfer fra vores U19-hold til deres andethold,” siger Ole Jan Kappmeier til bold.dk.

Ifølge Transfermarkt skulle der være tale om en pris svarende til 19 millioner kroner, men ifølge Ole Jan Kappmeier er det ikke tilfældet.

Han laver derfor sjov med, at han er rejst til Monaco for at drikke champagne for de mange penge. Det tyder derfor på, at der er tale om et mindre beløb, men Ole Jan Kappmeier har ikke oplyst det faktiske beløb.

“Det er helt ved siden af. Der er tale om en normal ungdomstransfer, så det beløb (2,5 millioner euro, red.) er der bare nogen, der har fundet på,” siger Kappmeier.

Forud for det store skifte var den 17-årige Adam Rasheed på en prøvetræning. Her formåede han at vise sig frem på bedste vis, og det var nok til at overbevise den italienske klub om at hente ham.

I første omgang er han dog blevet købt til at skulle være en del af deres andethold. Hvis han formår at gøre det godt her, er der naturligvis mulighed for, at han kan blive forfremmet til førsteholdet.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024