62-årig mand sigtet for at have jagtet dommer fra banen under League One-kamp

Foto: Gareth Copley/Getty Images

En 62-årig mand er blevet en sigtelse rigere efter at have jagtet en dommer under en League One-kamp.

Lørdag var Port Vale i aktion mod Portsmouth i League One. Det endte med en 1-0-sejr til førstnævnte, men ikke helt uden drama.

Derimod er en 62-årig mand ved navn Ted Piolunowicz blevet sigtet for at løbe ind på banen og jagte kampens dommer. Desuden er han også blevet sigtet for truende adfærd med det formål at forårsage frygt.

Piolunowicz kan dog glæde sig over, at han ikke er endt bag tremmer. Derimod er han blevet løsladt efter anholdelsen. Til gengæld kan han se frem til at skulle møde i retten den 7. marts. Det skriver Sky Sports.

Den 62-årige mand blev rasende over, at Port Vale ikke blev tildelt et frispark. Det fik ham til at løbe ind på banen, hvor han begyndte at løbe efter dommer Craig Hicks.

I et forsøg på at slippe væk fra den vrede mand, endte Hicks med helt at forlade banen. Først da Piolunowicz blev pågrebet af personalet, var han tryg ved at vende tilbage og dømme resten af kampen.

“Vi er rystede over hændelsen i dagens League One-kamp mellem Port Vale og Portsmouth, hvor dommeren Craig Hicks blev jaget ud af banen. Vi fordømmer den involverede persons tankeløse handlinger,” skriver PGMOL og EFL i en fælles meddelelse.

“Vi vil yde vores fulde støtte til Craig og hans team sammen med Port Vale og de relevante myndigheder, når de bringe denne person for retten.”

Port Vale også udsendt en kort meddelelse i kølvandet på episoden. De skriver, at de fordømmer den 62-årige mand for hans handling.

“Port Vale fordømmer handlingerne fra den person, der kom ind på banen under dagens kamp mod Portsmouth,” lyder det.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024