40-årig Roma-legende kandidat til at overtage efter Mourinho

Foto: Simone Arveda/Getty Images

José Mourinho er blevet fyret som træner i AS Roma. Derfor har der været et væld af rygter om, hvem der kan tage over.

AS Roma har haft glæde af flere store ikoner gennem tiderne. Blandt andet havde de mellem 2002 og 2019 stor glæde af Daniele De Rossi, der bestemt fik skrevet sit navn ind i klubbens historiebøger.

Nu lyder det, at de måske også kan få glæde af ham som cheftræner. Det lyder nemlig, at han skulle være den foretrukne kandidat til at tage over efter José Mourinho.

Den 40-årige legende er dog ikke blevet officielt meldt ud som ny træner. Indtil videre har AS Roma kun meldt ud, at de har valgt at fyre José Mourinho. Det sker efter en tid med dårlige resultater for den italienske klub.

Ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio, der har mange kilder i Serie A, er det meget sandsynligt, at Daniele De Rossi tager over.

“Den udvalgte til bænken er De Rossi,” lyder det fra Gianluca Di Marzio i et opslag på det sociale medie X.

Det samme er også blevet meldt ud af Fabrizio Romano, der er en anden kendt journalist fra Italien. Han skriver på det sociale medie X, at der er kontakt mellem dem, og at Daniele De Rossi skulle være meget interesseret.

“Kontakten er allerede i gang mellem AS Roma og Daniele de Rossi, som mulig ny cheftræner. De Rossi er interesseret i denne mulighed, da det altid har været hans drøm at vende tilbage til klubben. Endelig beslutning forventes snart,” skriver han.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud, men det forventes naturligvis, at der senere tirsdag kommer en udmelding fra AS Roma.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024