17-årig svensk stortalent vælger Barcelona over Manchester City

Foto: Michael Campanella/Getty Images

FC Barcelona kan glæde sig over, at det 17-årige talent har valgt dem frem for Manchester City.

FC Barcelona har fortsat et stort fokus på at investere i unge talenter, som de kan udvikle. Det handler dog ikke kun om, at de er ved at skabe en trup til fremtiden. Det handler også om, at de ikke har mange penge at købe ind for.

Blandt andet har de et ønske om at hente det svenske talent Lucas Bergvall. I dag spiller han for den svenske klub Djurgårdens IF. Han har kontrakt med klubben til udgangen af 2025.

Det ser dog ud til, at han ikke kommer til at være i klubben i hele kontraktperioden. Han er nemlig på radaren i flere europæiske storklubber. En af de klubber, der siges at have et godt øje til ham, er Barcelona.

Da den spanske klub ikke er ene om interessen, skal de forsøge at afværge interesse fra andre klubber. Til gengæld kan de glæde sig over, at Bergvall ser ud til at foretrække et skifte til Barcelona. Faktisk er det noget, som han har givet direkte udtryk for.

Ifølge Mundo Deportivo blev svenske midtbanespiller for nylig stillet et spørgsmål om dette. Konkret blev han spurgt om, hvor han ville skifte hen, hvis han skulle vælge mellem Barcelona og Manchester City. Til dette havde han et meget konkret svar: “Jeg foretrækker Barca.”

Det er naturligvis gode nyheder for Barcelona, som håber på at få fingrene i ham. Sandsynligvis har andre klubber råd til at tilbyde ham en bedre kontrakt. Alligevel kan hans eget syn på Barcelona være nok til at hente ham til Spanien.

City er dog fortsat med i kampen om hans underskrift. Derfor kan Barcelona endnu ikke betragte kampen som vundet.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024