14 gange i træk: Leeds bryder vanvittig forbandelse

Foto: Matt McNulty/Getty Images

Mandag aften blev der trukket lod til fjerde runde af FA Cup, og her blev Plymouth Argyle trukket som modstander for Leeds United.

På papiret er der ikke tale om en hverken fantastisk eller forfærdelig lodtrækning for Leeds United.

I fjerde runde af FA Cup kan de se frem til at skulle spille mod Championship-klubben Plymouth Argyle. Hvad der til gengæld er noget helt særligt er, at kampen bliver spillet på Elland Road den 27. januar.

Ganske vist kan det lyde ubetydeligt, men det bryder en lang stime for den engelske klub. Det er nemlig første gang i hele 14 lodtrækninger i FA Cup, at Leeds kan se frem til at skulle spille på hjemmebane. Det skriver Campo.

Der bliver ikke taget hensyn til holdenes rangeringen, når der bliver trukket lod til FA Cup. Det betyder, at det første hold altid er det, der får hjemmebanefordel.

Det har de ikke ligefrem været vant til i Leeds, hvorfor de fejrede dette på de sociale medier.

“Hjemmebane! Ventetiden er ovre! Dobbelttjekker lige, men det ser ud til, at vi spiller hjemme mod Plymouth i fjerde runde af FA Cuppen,” lyder det på det sociale medie X.

Hvis det ender med en uafgjort kamp, så skal de også en tur til modstanderholdets hjemmebane. Det var Leeds ude for sidste år, hvor de måtte have to kampe mod Cardiff, før en vinder blev fundet.

Den vilde stime blev startet i januar 2016, hvor Leeds vandt over Rotherdam på Elland Road. Den første af de 13 lodtrækninger, var udekampen mod Bolton, men nu kan både spillere og fans se frem til en hjemmebanekamp.

Tiden vil vise, hvorvidt det kan sikre Leeds avancement fra fjerde runde. Det kan naturligvis ikke udelukkes, at det kan ende med at få betydning for den engelske klub.

torsdag 1. februar 2024

onsdag 31. januar 2024

tirsdag 30. januar 2024